Новости

Дјечија представа „Дорине

Дјечија представа „Дорине авантуре“ у извођењу професионалних глумаца из Позориштанца „Јеленица“ Београд биће одиграна на сцени Културног центра Пале у уторак, 29. октобра са почетком у 18:00 часова.
Цијена улазнице износи 5 КМ и исте ће бити у продаји радним данима, од понедјељка, 21. октобра, у периоду од 9:00 до 19:00 часова, а на дан играња од 9:00 па до почетка представе.
Резервације путем контакт телефона 057/227-132.
О представи:
Дора је радознала, знатижељна дјевојчица која са својим пријатељем мајмуном Чизмицом доживљава разне авантуре. Из сваке авантуре научи нешто и извуче поуку. Овог пута, Дора је залутала у земљу гдје живи стари, мрзовољни трол. Не знајући да он по цијели дан спава и да је увијек мрзовољан, пробудила га је желећи да се упозна и поигра с њим. Али, ту су настале невоље. Мрзовољни трол се јако наљутио, искористио своје моћи и зачарао Дориног најбољег другара Чизмицу и послао га дубоко у шуму, одакле никад неће знати да се врати. Дора вади из ранца своју необичну мапу која ће јој помоћи да нађе свог најбољег другара. Али, мапа није само довољна, Дора мора да буде мудра, стрпљива, сналажљива и храбра како би се упустила у потрагу за Чизмицом. Захваљујући свему томе, Дора из ове авантуре са тролом излази као побједник.

Подијели

0 comments on “Дјечија представа „Дорине

Comments are closed.